Dobrodošli na Montessori sanje spletni strani!
Juvanova 27, 1000 Ljubljana
Kontaktirajte nas+386 40 350 504

Zaposleni

URŠA HREN (direktorica/ ravnateljica vrtca ; pedagoginja montessori za obdobje 0-12 let)

Po izobrazbi univerzitetna diplomirana literarna komparativistka in profesorica umetnostne zgodovine. Na Pedagoški fakulteti (Univerza na Primorskem) sem se dodatno izpopolnjevala iz predšolske vzgoje. V času študija na Filozofski fakulteti sem se srečala z montessori pedagogiko. Sprva sem opravila paraprofesionalno izobraževanje na Montessori inštitutu, nato pa šolanje nadaljevala.

Montessori diplomo 3-6 sem pridobila leta 2013 (MI) in se zaposlila v Hiši otrok montessori – Rahelin vrtcu. V Zagrebu sem zaključila izobraževanje za montessori pedagoga 3-12. Po treh letih dela v Preski, sem se zaposlila v montessori vrtcu – Hiša otrok Bežigrad. Po nekaj mesecih se mi je ponudila priložnost za samostojno pot in tako so nastale Montessori sanje.

Želja po uspešnem vodenju me je popeljala v Šolo za ravnatelje in opravljanju ravnateljskega izpita, ter vključitvijo za pridibitev diplome montessori za obdobje od rojstva do treh let.

S strastjo in srčnostjo, skupaj s svojo ekipo opravljam svoje poslanstvo. Želim, da bi tudi otroci našega vrtca znali sledili sebi in svojim sanjam.

MAJA UŠTEVIĆ (pedagoginja montessori za obdobje 0-3 let)

Majina najljubša življenjska vloga je biti mama. Po poklicu je dipl. vzgojiteljica predšolskih otrok, pedagog montessori 0-3 let in AMI asistent montessori 3-6 let. Že v času študija se je navdušila nad filozofijo montessori, ki je postala del njenega vsakdana. Izkušnje pri delu z otroki je skozi leta nabirala v dveh vrtcih, ki delujejo po programu montessori in v javnih vrtcih v Ljubljani. Otroci ji pomenijo največji navdih in najboljši učitelji, ki jo iz dneva v dan učijo brezpogojne ljubezni, sočutja in skromnosti. 
Njen cilj je slediti otroku in rasti ob njem.
Je ljubiteljica živali in glasbe, zelo rada poje in ustvarja.

POLONA JAVORNIK (asistentka za obdobje 0-3 let)

 

MARIA FOLTYNKOVA (pedagoginja montessori za obdobje 0-6 let)

Maria prihaja iz Slovaške. Ljubezen jo je pred leti pripeljala v Slovenijo, kjer je tudi ostala. Je mama najstniku. Po poklicu je vzgojiteljica predšolskih otrok ter Montessori pedagogogijna za obdobje 0-3 let, ter v izobraževanju za pridobitev diplome za starostno obdobje 3-6.  Ima več kot 15 let izkušenj pri delu z otroki. Njenja pot se je začela je v javnih vrtcih, ter nadaljevala z zasebnim varstvom na domu. Leta 2014 se je vključila v društvo Mamic Bežigrad,  kjer so organizirali razne delavnice za otroke in starše v popoldanskem času. Od leta 2017 sodeluje z društvom revmatikov Slovenije kjer pripravlja otroške delavnice.

“Otroci so zame čudež življenja, zavedam se, da je vsak od njih nekaj posebnega in vsak si zasluži , da ga spoštujemo in vzgajamo v njegovem ritmu in njegovih potrebah.”

NINA PETRAČ  (angleško govoreča asistenka za obdobje 3-6 let)

Pokličite nas +386 40 350 504

POSLOVNI ČAS

Vrtec je odprt od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.30 ure.

Zaprti smo med prazniki, v času božično novoletnih praznikov, v času poletnih počitnic (prvi teden v avgustu), ter določene dni v letu, ki jih vrtec določi v začetku šolskega leta.

Kontaktirajte nas