Dobrodošli na Montessori sanje spletni strani!
Juvanova 27, 1000 Ljubljana
Kontaktirajte nas+386 40 350 504

Prostori in okolica

PROSTORI IN OKOLICA

Naš vrtec se nahaja skoraj v centru Ljubljane, na Juvanovi ulici 27. Ulica je zaprta in mirna. Dve ulici stran je jahalni klub Trnovo, kamor hodimo jahat v pomladnih mesecih. Sprehajalna steza POT, ki vodi okoli Ljubljane je odlična za naše daljše sprehode. V mesto ali knjižnico pa se odpravimo kar z mestnim avtobusom (št. 9), ki je v naši bližini.

Soba je razdeljena na različna področja – vsakdanje življenje, jezik, umetnost (likovna in glasbena), motorika, zaznavanje, matematika, znanost.

Prostori vrtca so v prostorni samostojni hiši, z velikim vrtom. Igralnice oz. sobe so velike in svetle, opremljene so z majhnimi mizami in stoli, ter nizkim odprtim pohištvom – otrokom je tako omogočena samostojna, svobodna izbira dela.

Na voljo imamo tudi manjši večnamenski prostor – mini telovadnico v kateri se lahko razgibamo tudi v zelo slabem vremenu.

Velik vrt nam omogoča veliko gibanja na prostem. Otrokom so na voljo tudi različna igrala – tobogani, gugalnice, peskovnik. Nogometni goli in koš, omogočajo igre z žogo. Vsakodnevno so otrokom na voljo tudi poganjalci in druga igrala.

Vrt pa je odličen tudi za druženja s starši in otroške zabave.

Pokličite nas +386 40 350 504

POSLOVNI ČAS

Vrtec je odprt od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.30 ure.

Zaprti smo med prazniki, v času božično novoletnih praznikov, v času poletnih počitnic (prvi teden v avgustu), ter določene dni v letu, ki jih vrtec določi v začetku šolskega leta.

Kontaktirajte nas