Dobrodošli na Montessori sanje spletni strani!
Juvanova 27, 1000 Ljubljana
Kontaktirajte nas+386 40 350 504

Prostori in okolica

PROSTORI IN OKOLICA

Naš vrtec se nahaja skoraj v centru Ljubljane, na Juvanovi ulici 27. Ulica je zaprta in mirna. Dve ulici stran je jahalni klub Trnovo, kamor hodimo jahat v pomladnih mesecih. Sprehajalna steza POT, ki vodi okoli Ljubljane je odlična za naše daljše sprehode. V mesto ali knjižnico pa se odpravimo kar z mestnim avtobusom (št. 9), ki je v naši bližini.

Soba je razdeljena na različna področja – vsakdanje življenje, jezik, umetnost (likovna in glasbena), motorika, zaznavanje, matematika, znanost.

Prostori vrtca so v prostorni samostojni hiši, z velikim vrtom. Igralnice oz. sobe so velike in svetle, opremljene so z majhnimi mizami in stoli, ter nizkim odprtim pohištvom – otrokom je tako omogočena samostojna, svobodna izbira dela.

Na voljo imamo tudi manjši večnamenski prostor – mini telovadnico v kateri se lahko razgibamo tudi v zelo slabem vremenu.

Velik vrt nam omogoča veliko gibanja na prostem. Otrokom so na voljo tudi različna igrala – tobogani, gugalnice, peskovnik. Nogometni goli in koš, omogočajo igre z žogo. Vsakodnevno so otrokom na voljo tudi poganjalci in druga igrala.

Vrt pa je odličen tudi za druženja s starši in otroške zabave.

Pokličite nas +386 40 350 504

POSLOVNI ČAS

Vrtec je odprt od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.30 ure.

Od 9.11.2020 nudimo nujno varstvo otrok (skrajšan delovni čas od 7.30 do 15.30 ure) 

Zaprti smo teden dni med poletnimi počitnicami, ter tri dni v letu, ki jih vrtec določi v začetku šolskega leta.

Kontaktirajte nas